1+2 ÉV GARANCIA
Termékek Szervizek és kereskedők Hírek Kapcsolat Honda technológia

A Honda által nyújtott 7 előny

Honda technológia

Újgenerációs környezetbarát ECOmo rendszer
részletek
1992 óta, amikor az első környezetvédelmi irányelvet kiadták, a Honda vezető szerepet játszik a CO² kibocsátás csökkentésében. Mára a Honda a legüzemanyag-takarékosabb motorgyártók egyike - 2007-re elérte azt a csökkentett CO² kibocsátási szintet, melyet saját maga mindentől függetlenül megszabott. 2010-re világszinten a gépek és a gyártás során keletkező CO² kibocsátást minimálisra, további 10%-kal szeretné csökkenteni.

AZ ECOmo rendszer a Honda legújabb fejlesztése a környezetvédelem és a vevők érdekében, segítségével üzemanyagot és pénzt spórolhatunk. Ez egy teljesen egyedi technológia a hajózás piacán, mellyel jelentős mértékben lehet csökkenteni az üzemanyag felhasználást, amikor már siklik a hajó, anélkül, hogy ez befolyásolná a motor teljesítményét. A Honda Marine üzletága ezentúl is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy racionalizálja az üzemanyag felhasználást, mely nem csak a vevőknek nyújt előnyt, hanem a környezetünknek is.

Teljesítménynövelés
részletek
A Honda által kifejlesztett egyedülálló újítás a BLAST-rendszer, amely a levegő/üzemanyag keverési arányát szabályozza a maximális nyomaték biztosításával, a maximális teljesítmény eléréséért. A technológia segítségével a hajótest hamarabb kezd siklani a vízen, mint a régi kétütemű motorok esetében. Függetlenül attól, hogy vízisíel vagy délután csónakázik a családjával, eddig soha nem tapasztalt élményben lesz része.
A kompromisszumok nélküli teljesítmény
részletek
Minden egyes Honda csónakmotor a leghatékonyabb rendszereket és technikai újításokat tartalmazza a maga kategóriájában. Így bármelyik motort is használja, akármilyen fordulaton, páratlan sebességben és gyorsulásban lesz része. A Honda által kifejlesztett VTEC-rendszer a tökéletes hajózás élményét biztosítja, mely megtalálható a BF225, a BF150 és az új BF90 csónakmotorokban, miközben alacsony és középkategóriában a motor jelentősen megnövelt hengerűrtartalma növeli a teljesítményt fordulatszámtól függetlenül.
A VTEC különbség
részletek
Ez az egyedülálló Honda technológia eredetileg a Forma 1 versenyautókba lett kifejlesztve, amely dupla vezérműtengelyének köszönhetően alacsony és magas fordulatszámon is optimális előrehaladást és gyorsulást biztosít. A rendszer mindenki örömét szolgálja, hiszen egyszerre biztosítja a folyamatos gyorsulást, mint a kétütemű motorok esetében, ill. a gazdaságos üzemanyag felhasználást, amit csak a 4-ütemű motorok nyújtanak!
Könnyű kezelhetőség
részletek
A motor működésének olyan csendesnek kell lennie, mint a természetnek. Éppen ezért a nagy teljesítményű Honda motorokban van egy beépített rezgéscsillapító lendkerék, ami tovább csökkenti a motor rezgését, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A kéthengeres motorok rendelkeznek a Honda által kifejlesztett Pendulum-Motion mount rendszerrel, amely elnyeli a motor vibrációt, és így nincs szükség a kiegyenlítő tengelyre. Ezzel az innovatív megoldással sikerült csökkenteni a kisebb csónakmotorok súlyát.
Tökéletes biztonság
részletek
A teljes megbízhatóság érdekében a Honda motorokon számos biztonsági berendezés található, többek között az olajnyomás-mérő és a túlmelegedés jelző. Ennél még fontosabb, hogy az ifjú hajósoknak rendelkezésére bocsátunk minden olyan eszközt, amelynek birtokában biztonságosan vízre szállhatnak. A magas komfortfokozatot szolgálja az üresjárati és a sebességben való indítás védelme, valamint egy vészleállító, ami a kormányos csuklójához van csatlakoztatva. 
Korrózió (rozsdásodás) elleni védelem
részletek
A fémezüst felület mögött nemcsak szépség rejlik. Minden Honda motort négylépcsős felületvédelmi kezelésnek vetnek alá azért, hogy megóvják őket a kedvezőtlen külső hatásoktól, mint pl. az UV sugárzás és a sós víz maró hatása. Először a kettős védelmet nyújtó anodizáló kezelést végzik el az alumíniumötvözetből készült alapon. Aztán következik az elsődleges epoxy bevonat, majd az ezüstszínű akril fémfesték, végül az akrilgyanta védőbevonat. A Honda cég a tartósság érdekében minden szinten újításokat vezetett be.
A PDF dokumentum megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader program szükséges. Ha Önnek még nincs a számítógépén telepítve, akkor letöltheti a jobboldali feliratra kattintva.