1+2 ÉV GARANCIA
Termékek Szervizek és kereskedők Hírek Kapcsolat Honda technológia

A Honda technológia

Vezető fejlesztő a 4 ütemű technológiában

A Honda mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy biztosítsák, hogy minden Honda csónakmotor üzemanyag takarékos, könnyen kezelhető legyen, ugyanakkor megtartsa a Honda alapvető tulajdonságait, a halk működést, a minőség és a megbízhatóság mellett.
A Honda a világ legkiemelkedőbb motorgyára, majdnem 20 millió darab terméket értékesített szerte a világban 2004-ben, az összes termékcsaládot figyelembe véve. Ez a magas eladási darabszám a vállalat régre visszanyúló tapasztalata, és a szakszerű gyártási technológia iránti elkötelezettség lehetővé tette, hogy, a Honda maradjon az első a 4 ütemű technológia területén.

A Honda mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy biztosítsák, hogy minden Honda csónakmotor (a 2 LE-től a 225 LE-ig terjedően) üzemanyag takarékos, könnyen kezelhető legyen, ugyanakkor megtartsa a Honda alapvető tulajdonságait, a halk működést, a minőség és a megbízhatóság mellett. A Honda fejlett 4-ütemű technológiája csökkenti a tulajdonos üzemeltetési költségeit, mert nincs szükség olajra a működéshez (égéshez), és mint minden Honda motor, így a csónakmotorok is ultra alacsony káros anyag kibocsátásúak; a kibocsátási szintjük alacsonyabb a 2006-os EPA sztenderdnél, és eleget tesznek azoknak a szigorú szabályoknak, amelyet a California Air Resource Board határozott meg.

A Honda folyamatosan tökéletesíti motorjait, csónakmotorjait felhasználva az autógyártás és a motor versenyek során kifejlesztett technológiákat és tapasztalatokat. Az egyedülálló, erő és magabiztosság jellemzi a Honda 4 ütemű motorokat, amely tulajdonságok köszönhetők számos kizárólagos műszaki jellemzőnek, mint amilyen a VTEC – Változó Idejű Elektronikus Szelepvezérlés - is. Első megjelenése a nagy teljesítményű Acura NSX szuperautóban volt. Amióta a VTEC technológia beépült a BF 225, a BF 150 és a BF 90-es motorok tervezésébe, ezek a vezető termékek egyedi összeállításai az erőnek, a forgatónyomatéknak és a hatásfoknak minden sebességnél.

A BLAST Rendszer a Dual-Stage Induction, a Lean Burn Feedback, a három utas hűtési rendszer és a 4 rétegű korrózió elleni védelem (amely magában foglalja a szabadalmaztatott festési eljárást, melynek speciális eleme az elsődleges epoxi bevonat, mesterséges anódot és a rozsdamentes acél alkatrészeket) csak néhány a legújabb fejlesztések közül, amellyel hozzájárulnak a kiváló teljesítményhez és tartóssághoz a Honda Marine motorok teljes választékában.

A Honda Marine csónakmotorok fenntartása olcsó, a pontos tervezésnek köszönhetően, amelynek eredményei a szabványnak megfelelő, hosszú élettartamú, jobb teljesítményű, csendesebb, és felhasználóbarát motorok.