1+2 ÉV GARANCIA
Termékek Szervizek és kereskedők Hírek Kapcsolat Honda technológia

Honda Marine vitorlás tábor

Táborozzunk indén nyáron is

Az idei évben is megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott Honda Marine gyermek vitorlás tábor. Az ifjú titánokat szakképzett táborvezetők tanítják meg a vitorlázás rejtelmeire.

A vitorlás tábor rövid ismertetése

A Révfülöpi Iskolai Vitorlázó Vízimentő és Korcsolyázó Egyesület által szervezett nyári táborok immár 10 éves múltra tekintenek vissza. Az elsősorban 8-20 éves gyermekek az itt eltöltött idő során betekintést nyerhetnek a hajózás rejtelmeibe és annak szépségeibe.

A táborban kezdők és haladók jelentkezését egyaránt várják a szervezők, ugyanis az Optimistek és Laserek irányításának elsajátítása rendkívül egyszerű mégis nagyon élvezetes.

Az 5 nap leforgása alatt a résztvevők megtanulják önállóan irányítani a legkisebb szakosztály hajóit, és kiélvezni annak könnyű manőverezhetőségét. A vitorlás tábor zárásaként mindenki egy oklevelet, illetve egy apró ajándékot kap emlékül.

A nyári táborban egész nap tapasztalt, és felkészült táborvezetők illetve motoros hajóval felvértezett vízimentők vigyáznak a gyermekekre. A vízre szállást minden turnusban egy egynapos elméleti oktatás előzi meg mely során a táborozók megismerkednek a hajókkal és a Balaton különlegességeivel.

Az oktatás során használatos hajókat és mentőmellényeket természetesen az egyesület biztosítja és annak ára a részvételi díjban benne foglaltatik.

A RIVE szárnyai alatt kezdte pályafutását többek között Péch Fanni is, aki első magyarként az Európa Bajnokságon ezüstérmet szerzett az Optimist kategóriában.

Fontosabb információk a nyári vitorlás táborral kapcsolatban

Helyszín: Révfülöp
Időpont: 2009. június 28-tól augusztus 14-ig 
Időtartam: 5 nap turnus
                   9-17 óráig/nap
Életkor: 8-20 éves korig
Létszám: 15-18 fős turnusok
Ellátás: Ebéd
Alapvetően ez egy napközis tábor, azonban egyeztetés alapján bentlakás is megoldható

A Honda Marine és a RIVE mindenkit vár sok szeretettel, hogy a gyerekek már fiatal korukban megtapasztalhassák mit jelent egy kis hajóval nagy dolgokat véghezvinni a vízen.

Bővebb információ

E-mail: peter.torok1@t-online.hu
Tel.: 06 87 / 464 745
Mobil: 06 30 / 364 7179 ; 06 30 / 542 6447