1+2 ÉV GARANCIA
Termékek Szervizek és kereskedők Hírek Kapcsolat Honda technológia

BF60 csónakmotor

Általános jellemzők Specifikációk

Nagy teljesítmény, mégis kiemelkedő üzemanyag-takarékosság

Kimagasló teljesítmény kitűnő üzemanyag fogyasztással - a négyütemű csónakmotorok új generációja! Egy környezetbarát négyütemű csónakmotor önmagában nem elég, a teljesítményre éppolyan hangsúlyt kell fektetni.

studio2.jpgNagy teljesítmény és kimagaslóan jó üzemanyag-fogyasztás

A BF60 csónakmotorok kifejlesztésénél egy cél lebegett a Honda mérnökeinek szeme előtt, hogy egy kiváló teljesítményű és kimagaslóan jó üzemanyag-fogyasztású motort hozzanak létre. Az újonnan fejlesztett könnyű és kompakt 3-hengeres erőforrásnak, valamint az új hidrodinamikus hajtóműháznak köszönhetően mind teljesítményben, mind a fogyasztás tekintetében kategóriája legjobbja.

A Power Trust (megnövelt teljesítményű) hajtóműházzal felszerelt kivitel lehetővé teszi, hogy nagyobb csónaktestek esetén se okozzon problémát használata.  Az új, multifunkciós kézikar és a széles kormányzási szög minden eddiginél könnyebb irányítást tesz lehetővé. A BF60 csónakmotor hobbi és munkavégzési célokra egyaránt használható, miközben károsanyag-kibocsátása megfelel a legszigorúbb előírásoknak.

A BF60-s termékcsalád kimagaslóan környezetbarát, meghaladja az RCD (Recreational Craft Directive) irányelveket és a CARB6 emissziós szabványokat. Megfelel a legújabb EPA7 szabványoknak is, amely jelenleg a legszigorúbb környezetvédelmi előírás a világon.

Könnyű és kompakt

Az újonnan megalkotott 998 cm3-es, 4 szelepes, 3 hengeres könnyű és kompakt motort kifejezetten a BF60 csónakmotorhoz fejlesztette ki a Honda. Elsődleges szempont volt a súly csökkentése, melyet olyan megoldásokkal értek el, mint az injektor kompakt mérete, új, tartós anyagból készült vezérműszíj és a rövidebb főtengely.
Az alumínium váz, a műgyanta bevonatú olajszűrő és az alsó műgyanta bevonat szintén hozzájárultak ahhoz, hogy kategóriájában a legkönnyebb, legkompaktabb motort hozzák létre (a Honda tanulmányai alapján).

  • Kategóriájában a legjobb, irányonkénti 50 fokos szögben állítható kormányzási szög
  • 3 hengeres megoldás az egyenletes futás és a kisebb súly érdekében
  • Több ponton keresztül történő elektronikus porlasztás (PGM-FI)
  • BLAST- hirtelen gázadás esetén a rendszernek köszönhetően a gyújtásgörbe drasztikusan megemelkedik
  • Lean Burn Feedback szabályzó egy oxigén szenzor segítségével biztosítja az optimális üzemanyag felhasználást. (ECOmo)
  • Beöntő nyílás az édesvíz számára, ami a motor élettartamának meghosszabbítását szolgálja
  • Könnyen használható, új formájú kézikar a legfontosabb funkciók vezérlésére (opció)
  • Túlmelegedést, olajnyomást és a túlpörgetést figyelő rendszer
  • 17 A töltőkapacitás, amely a fedélzet elektronikus szükségleteit hivatott kielégíteni