top of page

Honda erőforrások a biztonságos időtöltésért

Kifejezetten kompakt, csendes és takarékos áramfejlesztő család. Maximum 7 kVA teljesítményig minden felhasználói igényt kielégít.

 

Kis súlyának köszönhetően közkedvelt a turisztikai célú alkalmazásokban. A számítógépek és egyéb áramingadozás érzékeny berendezések nagyon stabil és zajmentes áramot igényelnek, melynek szinte tökéletes a szinuszjele, hiszen nem fogadhatjuk el, hogy a számítógép néha magától kikapcsol, vagy leáll az éppen futó program. Ennek kiküszöbölésére a Honda mérnökei egy különálló inverteres technológiát dolgoztak ki, amely egy mikroprocesszor segítségével olyan szinuszgörbéjű áramot tud kibocsátani, mely tökéletesebb a fali csatlakozóból kijövő áramnál. Ezzel egyidőben sikerült a méreteket is drasztikus módon lecsökkenteni, ezáltal ezek a generátorok nagyon könnyen szállíthatóak.

A gazdaságosság és környezetvédelem mellett elkötelezve létrejött az EcoThrottle™ rendszer, mely figyeli a működtetett gép szükséges áramellátottságát, ettől függően a generátor saját maga vezérli és állítja be a motor fordulatszámát mindig az optimális szintre. A kibocsátott károsanyag mennyiség megfelel a legszigorúbb CARB és EPA kibocsátási szinteknek is!

Ha egymáshoz csatlakoztathatunk két EU sorozatbeli, azonos teljesítményű generátort a párhuzamos csatlakoztatási pontokon keresztül, akkor megduplázhatjuk teljesítményüket.

Generator+EU30I+F+Honda+EU30i+Action+3+1
15W_EU10i_F_Left_web.jpg
EU 10 i hordozható generátor

Eddig a generátorokat nehezen lehetett szállítani, zajosak voltak és nem utolsó sorban kellemetlen szagokat bocsátottak ki. De az EU 10-es generátorral mindezek a kellemetlen dolgok feledésbe merülhetnek. Kisméretű, könnyen szállítható, rendkívül csendes és annyira megbízható is, mint ahogyan azt egy igazi Honda terméktől elvárjuk. Az általa leadott 1000W ideálissá teszi olyan felhasználók számára, akik állandó mozgásban vannak és a legkülönbözőbb helyeken van szükségük áramra.

A termék javasolt fogyasztói ára: 375 000 Ft

EU22+230V+FR+12_web.png
EU 22 i hordozható generátor

Az EU 20i generátor továbbfejlesztett változata, amely már megfelel az új, 2019-től érvényes környezetvédelmi előírásoknak is. Halkabb, erősebb, sokoldalúb, mint elődjei, számtalan kényelmi fejlesztéssel, csak azért, hogy a Honda felhasználók egyszerűbben, hatékonyabban kezelhessék generátorukat.

Rendkívül üzemanyag-takarékos - ahogy a Honda gépek mindegyike -, terheléstől függő motor fordulatszám-szabályozása lehetővé teszi, hogy akár hosszú órákon át duruzsoljon és biztosítsa a szükséges energiát számunkra. Legyen tél vagy nyár, nyaralás vagy munka, a Honda hordozható generátorai mindig segítségünkre lesznek, ha áramra van szükségünk.

Inverteres szabályzásának köszönhetően - ahogy a sorozat többi tagjai is - rendkívül egyenletes áramot biztosítanak, így a számítógépek, finomműszerek is biztonsággal üzemeltethetők róla. Ha ennél többre van szükségünk, akkor nincs más dolgunk, csak egy párhuzamos összekötő kábel segítségével (Opcionális tartozék) kössünk össze 2 db EU22i típusú generátort és máris megdupláztuk a teljesítményt.

Buli a semmi közepén? Sosem volt még ilyen egyszerű...

A termék javasolt fogyasztói ára: 470 000 Ft

EU30iK_web.jpg
EU 30 i hordozható generátor

Az EU30iS berántós, kerekekkel és kényelmes gurító fogantyúval szerelt változata.
Tartalmazza a Honda legmesszemenőbb fejlesztéseit. Egyenletesebb és zajmentesebb áramot ad le, mint amilyet az elektromos szolgáltatók tudnak nyújtani, ezáltal kiválóan alkalmas nagyon érzékeny berendezések ellátására is, mint például a számítógép. Referenciaként kiemeljük a filmesek, illetve a Forma 1 világát, ahol nem csupán a Honda istálló használja, hanem más, nagy nevű csapatok is.

A termék javasolt fogyasztói ára: 809 990 Ft (kifutó termék)

EU30is_18W_F_rt_web.jpg
EU 30 i önindítós generátor

Az EU 30 egy olyan áramszolgáltató állomás, amely tartalmazza a Honda legmesszemenőbb fejlesztéseit. Egyenletesebb és zajmentesebb áramot ad le, mint amilyet az elektromos szolgáltatók tudnak nyújtani, ezáltal kiválóan alkalmas nagyon érzékeny berendezések ellátására is, mint például a számítógép.

3 kW-os maximális teljesítményével a legszükségesebb konyhai berendezések - akár egy időben - kényelmesen üzemeltethetők róla, egy feltöltéssel 4-8 órán át duruzsol (teljesítménytől függően).

Referenciaként kiemeljük a Forma 1 világát, ahol nem csupán a Honda istálló használja, hanem más, nagy nevű csapatok is.

A termék javasolt fogyasztói ára: 835 000 Ft

eu70_2_web.jpg
EU 70 i önindítós generátor

Igazi nagyágyú az inverteres szabályozású generátorok körében. Mindig megbízható, csendes és üzemanyag-befecskendezéses rendszerének, valamint EcoThrottle (automata gázadagolás) szabályozásának köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető. Kerekeinek segítségével könnyen mozgatható, nagy tankkal rendelkezik (19 L), így hosszú időn át (6,5-12 óra) képes biztosítani az áramellátást attól függően, mekkora teljesítményt vesz le róla. Önnek csak arra kell ügyelnie, hogy jól érezze magát, a többit bízza csak rá.

Üzemeltethet róla bármit! Számítógépet, TV-t, hűtőt, konyhai gépeket, hangfalakat, ventilátorokat... nincs is szükség semmi másra egy jó bulihoz; hívja meg barátait és élvezzék a szabadidőt.

Ahogy az EU sorozat többi tagját is, az EU70iS-t is sorba kötheti, ha 7kW-nál nagyobb teljesítményre van szüksége.

A termék javasolt fogyasztói ára: 1 540 000 Ft

HONDA MARINE110-65.jpg
bottom of page