Amit a tökéletes kivitelezés jelent


A BF 225-ös, BF 200-as és BF 175-ös motorokkal kapcsolatban a Honda gyár három nagyszabású újítást vezetett be: a V6 technológiát, a 24 szelepes megoldást és az elektronikus üzemanyag-befecskendezést. Fedezze fel az élvezetek még magasabb szintjeit a tengereken a Honda motorok segítségével!

Maximális teljesítmény

Minden motorunk nagy teljesítményű, és a BF 225-öst felszereltük az ún. Honda VTEC rendszerrel, azaz ugyanazzal az szelep vezérlő és időzítő rendszerrel, amelyet a díjnyertes Forma 1-es autókhoz használunk. Ez a szerkezet minden fordulatszámon egyenletes működést biztosít, sőt magas fordulatszámon ugrásszerűen megnöveli a teljesítményt és a forgatónyomatékot.

Alacsony fogyasztás

A BF225, BF200 és a BF175 csónakmotorok 50%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, mint a hasonló teljesítményű 2-ütemű társaik, a Honda által kifejlesztett PGM-FI (programozott üzemanyag befecskendezés) rendszernek köszönhetően. Ez a rendszer optimalizálja a levegő/üzemanyag arányát, hogy első pillanattól kezdve maximális teljesítményt érjen el a motor.


 

Az élmények mindenek előtt

 

Ezek a motorok fele olyan hangosak, mint a hagyományos 2-ütemű motorok, a váltakozó levegő-befúvó rendszer folyamatosan szabályozza a levegő beáramlást az égéstérbe, biztosítva ezzel a könnyed és élvezhető hajózást.

A BF250-es koncepciója egy egyedülálló 3,6 literes, 250 Le-s motoron alapul, amely kategóriájában a legüzemanyag-takarékosabb és kiállja a próbát azok számára, akik erősebb külmotort keresnek a megbízható Honda minőségben. Ehhez a minőséghez egy feltűnően kifinomult és elegáns új design is társul.

A BF250-s csónakmotor egy sor exkluzív tulajdonsággal rendelkezik, beleértve a BLAST™, VTEC®, és a Lean Burn Control rendszereket, melyek maximálják a vásárlói élményt. A BF250-es modell rendelkezik az NMEA 2000 minősítéssel is (NMEA: National Marine Electronics Association).

A Honda Marine üzletága folyamatosan fejleszti termékeit újabb fejlesztésű motorokkal, melyek megfelelnek a kompromisszumok nélküli szabályoknak, és megbízhatóságot nyújtanak a vásárlók részére. Az új BF250 egy új minőségi szintet jelöl, és kifinomultságot nyújt a hajósoknak, akik a teljesítmény feláldozása nélkül igyekeznek maximalizálni az üzemanyag-hatékonyságot.

BF175_200_225_250_web.jpg

1.

A VTEC (váltakozó idejű elektronikus szelepvezérlés) és a Lift Electronic szabályzó nagy teljesítményt biztosít minden sebességnél. (BF225)

2.

Változtatható légbefúvás, ami nagyobb forgatónyomatékot eredményez alacsony fordulatszámon is

3.

Lean Burn Feedback szabályzó egy oxigén szenzor segítségével biztosítja az optimális üzemanyag felhasználást. (ECOmo)

4.

Lendkerék a rezgések csökkentése végett

5.

Beöntő nyílás az édesvíz számára, ami a korrózió elleni védelmet szolgálja

6.

Több ponton keresztül történő elektronikus porlasztás (PGM-FI)

7.

60 A töltési kapacitás biztosítja a fedélzet energiaellátását

8.

Beépített üzemanyag/víz szétválasztó

9.

Elektronikus olaj-, hőfok- és fordulatszám-ellenőrző rendszer

10.

600-ban megdöntött V6, amely dupla rögzítést tesz lehetővé minimális térigény mellett

11.

Ellentétes forgásirányú modellek az egyező irányban forgó hajócsavaroknál keletkező káros forgatónyomaték kiküszöbölésére

VTEC.jpg

VÁLTOZÓ SZELEP-VEZÉRLÉS

A fordulatszám szabályozásával optimalizálja a motor teljesítményét (BF 135, BF 150)

iST-Handle-icon.jpg

Honda IST

Intelligens motor ellenőrzési rendszer az egyenletes gázadásért és váltásért

Through-Hub-Exhaust.jpg

KIPUFOGÁS A PROPELLEREN

Megnövelt tolóerő és csökkentett zajszint

Counter-rotating-gearbox.jpg

VÁLTOZTATHATÓ FORGÁSIRÁNY

Növeli a motor kezelhetőségét és irányíthatóságát (BF 135 és BF 150)

Power-Trim-&-Tilt.jpg

KIEMELÉS

Elektronikus motorkiemelés és döntés a jobb teljesítményért

Engine-Protection-icon-x4.jpg

MOTORVÉDELEM ÉS BIZTONSÁG

Folyamatos ellenőrzés a motor védelméért

HONDA MARINE110-65.jpg