top of page
Honda BF 9.9, illetve a BF 40E csónakmotorok

Az MP Motor Kft sem eddig, sem a jövőben nem fogja forgalmazni a szóban forgó Honda csónakmotorokat – és ennél fogva a garanciális javításokkal kapcsolatos ügyintézésben sem áll módunkban segíteni.

A Honda BF 9.9, valamint BF 40E típusú csónakmotorok kizárólag olaszországi (Velence környéki) eladásokra készülnek – egyelőre tisztázatlan körülmények között –, azokhoz alkatrészt biztosítani nem tudunk, valamint semmilyen igazolást (CE, teljesítmény, eredetiség) nem áll módunkban kiadni egyik magyarországi hatóság felé sem, mivel ezek a motorok kizárólag ellenőrzésünktől függetlenül kerülnek be Magyarország területére.

A vízügyi /közlekedési hatóságok már dolgoznak azon, hogy a teljesítmény megnövelésével járó csalásokat kiszűrjék, ebben mi is segíteni fogjuk munkájukat, amennyiben felkérnek rá.

 

Miért tesszük mindezt?

Az MP Motor Kft-nek, mint a Honda Marine termékek kizárólagos magyarországi importőrének feladatunk, hogy megvédjük a hazai piacot és a márkakereskedői hálózatunkat a külföldről beáramló, nem jogtiszta termékek forgalmazásával szemben.

 

Abban az esetben, ha támogatnánk a fenti termékek szürke importját, saját ügyfeleink életét és biztonságát veszélyeztetnénk, amit nem tehetünk meg.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink minden esetben a megbízható Honda termékeket használják, melyek nem csupán műszakilag, de jogi szempontból is megfelelnek a hazai jogszabályi előírásoknak. Ezen előírások kijátszása büntethető – és amint a hatóságok megtalálják ennek módját, meg is fogják tenni az ehhez szükséges lépéseket.

Megértésüket köszönjük.

MP Motor Kft - Honda Marine Magyarország

HONDA MARINE110-65.jpg
bottom of page