top of page
Távvezérlők
taviranyito.jpg

A Honda által kínált távvezérlők felülmúlhatatlanok a piacon. A távvezérlőknek köszönhetően hajóját mindig biztonságosan tudja üzemeltetni. Válasszon kínálatunkból és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet.

Kellékek
kellek.jpg

Minden Honda csónakmotor rendelkezik azokkal a sztenderd tartozékokkal, amelyek ahhoz kellenek, hogy minél gyorsabban és könnyebben használatba vehetőek legyenek. Azonban a magasabb kategóriájú csónakmotorok (BF75-BF225) esetében lehetősége van a személyre szabott kiegészítők, kellékek kiválasztására a hajócsavartól a távvezérlőkig. Minden hivatalos Honda Marine kereskedő készséggel áll rendelkezésére, hogy egyedi igényinek megfelelő kiegészítőkkel, kellékkel lássa el csónakmotorját.

NMEA 2000
NMEA-2000.jpg

Fedélzeti kommunikáció - Az NMEA 2000 protokoll lehetővé teszi, hogy a fedélzeti rendszerek csatlakozzanak olyan műszerekhez és kijelzőikhez, mint a szonár vagy a GPS.

Propellerek
power thrust image.jpg

Kulcsfontosságú a megfelelő hajócsavar kiválasztása, ahhoz, hogy a hajónk teljesítményét maximalizálni tudjuk. A megfelelő propeller kiválasztásánál több tényezőt is mindenképpen figyelembe kell venni, mint pl. hajózás célja (horgászat, vízisíelés stb.), a hajótest mérete és súlya, a motor teljesítménye, utasok száma. A Honda széles körben kínál 3, ill. 4 lapátos hajócsavarokat rozsdamentes acélból vagy alumíniumból. Minden hivatalos Honda Marine kereskedő készséggel tud segíteni a megfelelő propeller kiválasztásban, tanácsokkal tudja ellátni, az optimális átmérőt, a csiga anyagát ill., a lapátok számát illetően.

Üzemanyag rendszerek
fuel_tank.jpg

Különböző méretű tankokkal rendelkezünk 12 litertől 25 literig, azonban mindegyik tankunk beépített üzemanyagszint jelzővel rendelkezik, hogy mindig lássa, mennyi üzemanyag maradt benne. A tartály füle minden esetben középen helyezkedik el, és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon könnyen hordozható.

Víz- és üzemanyag elválasztó rendszerek
A Honda egy teljes víz- és üzemanyag elválasztó rendszerrel szereli csónakmotorjait, amely hatékonyan eltávolítja a piszkot, a vizet, és minden egyéb idegen anyagot, hogy megvédje motorját.

Kábelek
cable.jpg

A Honda teljes palettában kínál prémium kategóriájú kábeleket a normál és fordított forgásirányú motor működtetéséhez, és a gyorsításhoz, a minél egyszerűbb használat és a távvezérlő hatékony működésének érdekében. Ezeket a vezetékeket a Honda csónakmotorjaihoz fejlesztették ki és megfelelnek bármely hajótesthez 6 lábtól 40 lábig. A HI-LEX vezetékek, a legjobbak a piacon, és mindemellett biztosítják a könnyű és egyszerű használatot.

Elektronika
electricals_web.jpg

Egyéb elektronikai kiegészítők, úgy mint gyújtás kapcsolók, kábelek, illetve akkumulátorok, melyek speciális igények esetén is maximálisa biztosítják a motorok megfelelő működését.

Mérőműszerek
meromuszer.jpg

Analóg kijelzők
A Honda által kínált kétféle, Deluxe és Advantage, analóg műszerek nagyon közkedveltek, hiszen egyszerre megbízhatóak, tartósak. Nagy precizitással fejlesztették ki őket, hogy a legkényelmesebb hajózást biztosítsák. A műszerek között találunk sebességmérőt, fordulatszámmérőt, dőlésszög mérőt, voltmérőt és üzemóra-számlálót. A megbízhatóság további növelésének érdekében a Honda kifejlesztette a páramentes műszereket.

Digitális kijelzők
Egyszerűsítse le műszerfalát a Honda által kínált digitális kijelzőkkel, amelyek egyszerre 16 féle nélkülözhetetlen információt tartalmaznak. A digitális fordulatszámmérő minden információt közöl a motor működésével kapcsolatban, mint például az olajnyomás vagy túlmelegedés, a sebességmérő pedig mindent, ami összefüggésben van a sebességgel és az üzemanyaggal.

Védelem
protection.jpg

Minden csónakmotorunkhoz elérhető a motortakaró és a távvezérlő ponyva, mindegyik 100% időjárásálló, és megvédi a motort szállítás közben. A ponyvák megóvják motorját a tárolás közben belekerülő portól is.

Csónakmotor és távvezérlő ponyvák
Mindegyik takaróponyva kellemes tapintású anyagból készül, amely ennek ellenére nagyon strapabíró, könnyű, szakadásmentes, UV szűrős, véd a fakulás, rozsdásodás, a nap okozta egyéb hatásoktól és állja az időjárás viszontagságait. A takaróponyva két részből áll, az egyik magát a motorházat a másik pedig a tribet védi. A távvezérlő ponyva szintén UV szűrős és 100% vízhatlan.

Újdonság! Honda csónakmotor riasztó!
Ez egy beépíthető, a távvezérlő által szabályozott vízhatlan lopás gátló. Abban a pillanatban, amikor a rendszer gyanút észlel, azonnal riaszt, és minden fényt bekapcsol a hajón.

Easy-click hajózár
A Honda által kifejlesztett Easy-click biztonsági hajózár a legjobb módja, hogy megóvja hajóját. Továbbá nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető.

Karbantartás
karbantartas.jpg

Amennyiben eredeti Honda szerviz kiegészítőket vásárol biztos lehet benne, hogy:

  • megvédi és megnöveli motorja élettartamát

  • a lehető legjobb szervizhátteret kapja

Továbbá a Honda nagyon sokféle kenőolajat ajánl motorjaihoz, melyekkel:

  • megóvhatja motorját a korróziótól

  • csökkentheti a kopást és a súrlódást

  • tisztántarthatja csónakmotorját

  • fenntarthatja a motor hőegyensúlyát

Kenőanyagok
kenoanyag.jpg

A megfelelő kenőanyagok használatával biztosíthatja csónakmotorjának a megfelelő védelmet, így hosszú időn át élvezheti a kimagasló teljesítményt, amit csak egy Honda motor adhat!

HonWave
bf23poole163_web.jpg

A felfújható csónakokhoz szükség esetén rendelhet felszerelést, védőhuzatokat, pumpákat. Az ön kívánságának megfelelően alakíthatja HonWave csónakjának felszereltségét és biztosíthatja ezáltal saját kényelmét kikapcsolódás közben.

HONDA MARINE110-65.jpg
bottom of page